محصول با موفقیت به سبد خرید اضافه شد
بشقاب مسی میناکاری 20-20
توجه: موجودی انبار محدود!
تاریخ در دسترس بودن
با خرید هر محصول ، بن تخفیف هدیه می گیرید و در خرید های بعدی تخفیف شگفت انگیز دریافت میکنید
میناکاری
مینا کاری با قدمتی بالغ بر 5هزار سال این هنر بیشتر بروی فلزاتی از جمله طلا ، نقره و یا مس خلق می شود این اثرات و رنگ بندی ها بر اثر حرارت ها بوجود می آیند. اصفهان و استادان برجسته او این هنر را در این شهر به کانون گرم تولیدات و پخش اصلی این هنر را در دست گرفته اما در شهرهای دیگر نیز کار می شود. میناکاری در دوره ی سلجوقیان به اوج خود رسید که با تهیه ی ظروف برنجی و میناسازی معروف است و این آثار در کشور های بوستون – ارمنستان – نیویورک سن پترزبورگ انگلستان و فرانسه به نام ایران باستان معرفی و نگهداری در موزه می شوند.
میناکاری در روش های تولیدی به دو دسته تقسیم می شود که مینای خانه بندی و مینای نقاشی نام دارند.
مینای خانه بندی
یا مینای سیمی شیوه ای قدیمی است که از مفتول های بسیار نازک استفاده می شود که با شکل دادن به مفتول و گذاشتن آن روی قطعه ی کار با یک لعاب شیشه ای ارائه می شود و با قرار دادن در کوره این مفتولها به قطعه ی کار جوش میخورد و سپس پودر رنگ را به طرح اضافه کرده و نقش و نگار رنگی بر آن ایجاد می کنند.
مینای نقاشی
نقشهای مینا بر روی لعابی شفاف قرار گرفته که توسط استاد مسگر یا دواتگر طرح مورد نظر روی شی قرار گرفته و سپس استاد میناکار روی آن شی را لعاب سفید رنگ می دهد که این لعاب کاری ها طی چندین مرحله و با قرار گرفتن در کوره صورت می گیرد و نقش و رنگ پایانی با حرارت کوره ای شکل گرفته و رنگهای شی میناکاری شده به طرح دلخواه در می اید شفافیت مینا از اکسیده قلع به وجود می آید ولی در مینای منقوش ابتدا ماده لعابین را که از سیلیس و زنگارهای فلزات بدست آمده و با قلع و گردهای رنگی و حرارت با فلز یکی شده و رنگ بندی می شود .
تولیدات این هنر بر روی بشقاب ، گلدان ، کاسه ،قدح ، قاب عکس ، تابلو و اشیائ اینچنین با هنرهای طلاکاری ، خاتم کار ، مینیاتور و جواهرسازی ترکیب شده است. همچنین این هنر در حرم های امامان ، درب های ورودی و پنجره ها به کار رفته است.
انواع رنگهای بکار رفته در میناکاری و میناسازی : رنگهای گیاهی - رنگهای معدنی - رنگهای فلزی است.
سرویس سنتی ونوش مدل کروم سایز بزرگ
18,000,000 ریال